Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Problemen Met Het Opladen Van Je Airpods Pro Case?

Problemen Met Het Opladen Van Je Airpods Pro Case?

AirPods Pro Case Not Charging (FIXED)

Problemen Met Het Opladen Van Je Airpods Pro Case?

Airpods Pro Case Not Charging (Fixed)

Keywords searched by users: airpods pro case laadt niet op airpods laden wel op maar case niet, airpods pro lampje brandt niet, airpods pro case opladen met kabel, airpods lampje brandt niet, airpods case laden niet op, airpods pro 1 oortje laad niet op, hoe zie je dat airpods opladen, 1 airpod laad niet op

Problemen met het opladen van de AirPods Pro case oplossen

De AirPods Pro zijn een populaire draadloze koptelefoon die veel gebruikers wereldwijd genieten vanwege hun gemak en geluidskwaliteit. Maar soms kunnen gebruikers problemen ondervinden tijdens het opladen van de AirPods Pro case, wat erg frustrerend kan zijn. In dit artikel zullen we kijken naar mogelijke oorzaken van het niet opladen van de AirPods Pro case en verschillende oplossingen bieden om dit probleem op te lossen.

Oorzaken van het niet opladen van de AirPods Pro case

Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor het probleem van het niet opladen van de AirPods Pro case:

 1. Defecte laadkabel of adapter: De gebruikte laadkabel of adapter kan defect zijn, waardoor er onvoldoende stroom wordt geleverd aan de case.
 2. Verbinding tussen de AirPods Pro case en de stroombron: Er kan een probleem zijn met de verbinding tussen de case en de stroombron, waardoor het opladen wordt belemmerd.
 3. Verstopte oplaadpoort: De oplaadpoort kan verstopt zijn door vuil of stof, waardoor de oplaadkabel niet goed kan worden aangesloten.
 4. Probleem met de software of firmware: Soms kunnen software- of firmwareproblemen het opladen van de AirPods Pro case verstoren.

Oplossingen voor het niet opladen van de AirPods Pro case

Als je problemen hebt met het opladen van de AirPods Pro case, zijn er verschillende stappen die je kunt proberen om het probleem op te lossen. Hier zijn enkele oplossingen:

1. Controleer de laadkabel en adapter

De eerste stap is om de laadkabel en adapter te controleren om te zien of er mogelijk een probleem is met de stroomtoevoer. Controleer of de kabel goed is aangesloten op zowel de adapter als op een werkend stopcontact. Probeer indien mogelijk een andere laadkabel of adapter om te zien of het probleem daarmee is opgelost.

2. Kijk naar de oplaadstatus van de case

Controleer de oplaadstatus van de AirPods Pro case om te zien of er sprake is van een probleem. Doe de AirPods Pro case open en houd deze naast je gekoppelde iPhone of iPad. Er verschijnt een popup met de oplaadstatus van de case. Als je “Opladen” ziet, betekent dit dat de case wordt opgeladen. Als je “Vol” ziet, betekent dit dat de case volledig is opgeladen. Als je een uitroepteken (!) ziet, geeft dit aan dat er een probleem is met het opladen van de case.

3. Reset de AirPods

Als de bovenstaande stappen niet werken, kun je proberen de AirPods te resetten om eventuele verbindingsproblemen met de case op te lossen. Volg deze stappen om de AirPods te resetten:

 1. Plaats beide AirPods in de case en sluit de klep.
 2. Houd de knop op de achterkant van de case ingedrukt totdat het statuslampje wit begint te knipperen.
 3. Open de Bluetooth-instellingen op je iPhone of iPad en koppel de AirPods opnieuw.

Nu zouden de AirPods opnieuw moeten worden gekoppeld en hopelijk werkt het opladen van de case nu.

4. Reinig de oplaadpoort

Soms kan vuil of stof zich ophopen in de oplaadpoort van de AirPods Pro case en het opladen belemmeren. Gebruik een zachte, droge tandenborstel of een speld om voorzichtig vuil of stof uit de oplaadpoort te verwijderen. Zorg ervoor dat je dit voorzichtig doet om de oplaadpoort niet te beschadigen.

5. Probeer draadloos opladen

Als de standaard oplaadmethode niet werkt, kun je proberen de AirPods Pro case draadloos op te laden. Plaats de case op een draadloze oplader en zorg ervoor dat deze correct is uitgelijnd met de oplaadspoel van de case. Het statuslampje op de voorkant van de case zou moeten gaan branden om aan te geven dat het opladen is gestart.

6. Controleer de software en firmware

Het is ook belangrijk om te controleren of zowel de software op je gekoppelde apparaat als de firmware van de AirPods Pro up-to-date zijn. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van iOS of iPadOS op je iPhone of iPad hebt geïnstalleerd en ga naar de instellingen van je apparaat om te controleren op firmware-updates voor de AirPods Pro.

7. Contact opnemen met klantenservice

Als geen van de bovenstaande oplossingen het probleem oplost, is het raadzaam om contact op te nemen met de klantenservice van Apple voor verdere assistentie. Zij kunnen je helpen bij het diagnosticeren en oplossen van het probleem met het opladen van de AirPods Pro case.

Preventieve maatregelen

Om problemen met het opladen van de AirPods Pro case in de toekomst te voorkomen, zijn hier enkele preventieve maatregelen die je kunt nemen:

 1. Zorg ervoor dat je altijd een werkende laadkabel en adapter gebruikt die zijn goedgekeurd voor gebruik met de AirPods Pro.
 2. Houd de oplaadpoort van de case schoon door regelmatig vuil en stof te verwijderen.
 3. Update regelmatig de software op je gekoppelde apparaat en de firmware van de AirPods Pro.
 4. Vermijd blootstelling aan extreme temperaturen, omdat dit het opladen van de case kan verstoren.

Door deze preventieve maatregelen te volgen, kun je problemen met het opladen van de AirPods Pro case in de toekomst minimaliseren.

Veelgestelde vragen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over het niet opladen van de AirPods Pro case:

1. Waarom laden mijn AirPods wel op maar de case niet?

Dit probleem kan worden veroorzaakt door een defecte laadkabel of adapter, een probleem met de software of firmware, of een verstopte oplaadpoort. Probeer de bovenstaande oplossingen om het probleem op te lossen.

2. Het lampje van mijn AirPods Pro case brandt niet wanneer ik probeer op te laden. Wat moet ik doen?

Controleer eerst of de oplaadkabel correct is aangesloten en probeer een andere laadkabel of adapter. Als het probleem aanhoudt, volg dan de stappen om de AirPods te resetten en controleer de oplaadstatus van de case om te zien of er een probleem is.

3. Kan ik de AirPods Pro case opladen met een kabel?

Ja, de AirPods Pro case kan worden opgeladen met een kabel. Sluit de Lightning-connector van de oplaadkabel aan op de oplaadpoort van de case en sluit de andere kant van de kabel aan op een stopcontact of USB-poort.

4. Het lampje van mijn AirPods Pro brandt niet. Betekent dit dat ze niet opladen?

Niet noodzakelijk. Het lampje op de voorkant van de AirPods Pro case brandt alleen wanneer de case wordt opgeladen. Controleer de oplaadstatus van de case door de case naast je gekoppelde iPhone of iPad te houden en een popup met de oplaadstatus te bekijken.

5. Mijn AirPods case laadt niet op. Wat moet ik doen als ik slechts één oortje opgeladen wil hebben?

Als één oortje niet oplaadt, probeer dan de volgende stappen om het probleem op te lossen:

 1. Controleer of de oplaadpoort van het oortje schoon is.
 2. Reset de AirPods door ze terug te plaatsen in de case en de case opnieuw op te laden.
 3. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice van Apple.

Hopelijk hebben deze oplossingen je geholpen bij het oplossen van het probleem van het niet opladen van de AirPods Pro case. Als het probleem aanhoudt, raden we je aan om contact op te nemen met de klantenservice van Apple voor verdere assistentie.

Categories: Gevonden 79 Airpods Pro Case Laadt Niet Op

AirPods Pro Case Not Charging (FIXED)
AirPods Pro Case Not Charging (FIXED)

Verplaats de case als het lampje niet wordt ingeschakeld. Als de case nog steeds niet wordt opgeladen, probeer dan de kabel die is meegeleverd met de case te gebruiken voor het opladen.Zorg dat beide AirPods in de oplaadcase zitten en open het klepje. Het configuratie knopje achterop de case houd je minstens 15 seconden ingedrukt. Wacht tot het lampje in de case een paar keer oranje knippert. Nu zijn jouw AirPods gereset.Als je AirPods Pro (2e generatie) met MagSafe-oplaadcase (USB-C) hebt, sluit je de USB-C-kabel die bij je AirPods werd geleverd aan op de USB-C-poort op je case. Sluit vervolgens het andere uiteinde van de kabel aan op een USB-oplader of -poort. Je kunt je oplaadcase opladen met of zonder de AirPods erin.

Hoe Reset Je Airpods Pro Case?

Hoe reset je de AirPods Pro-case?

Om de AirPods Pro-case te resetten, zorg ervoor dat beide AirPods in de oplaadcase zitten en open het klepje. Houd het configuratieknopje achter op de case minstens 15 seconden ingedrukt. Wacht totdat het lampje in de case een paar keer oranje knippert. Op dat moment zijn jouw AirPods gereset. Deze instructies zijn geldig vanaf 12 oktober 2023.

Kan Je Airpod Case Opladen Zonder Airpods Erin?

Kun je de AirPods-hoes opladen zonder dat de AirPods erin zitten?
Ja, als je de AirPods Pro (2e generatie) hebt met de MagSafe-oplaadcase (USB-C), kun je de USB-C-kabel die bij de AirPods is geleverd aansluiten op de USB-C-poort van de case. Sluit vervolgens het andere uiteinde van de kabel aan op een USB-oplader of -poort. Op deze manier kun je de oplaadcase opladen, zowel met als zonder de AirPods erin.

Hoe Weet Je Of Je Airpods Case Opladen?

Hoe weet je of je AirPods case aan het opladen is? Als je je AirPods in de case plaatst en de klep open laat, zal het lampje op de case de oplaadstatus van je AirPods aangeven. Als je je AirPods niet in de case hebt, toont het lampje juist de oplaadstatus van de case zelf. Dit is handig om te weten om ervoor te zorgen dat zowel je AirPods als de case altijd opgeladen zijn voor gebruik.

Ontdekken 39 airpods pro case laadt niet op

Je Airpods Opladen En Meer Te Weten Komen Over De Gebruiksduur Van Batterijen - Apple Support (Nl)
Je Airpods Opladen En Meer Te Weten Komen Over De Gebruiksduur Van Batterijen – Apple Support (Nl)
Draadloze Oplaadcase Voor Airpods Pro, Oplaadcase Met Bluetooth Synchronisatieknop(Hoofdtelefoon Niet Inbegrepen), Ingebouwde Batterij Voor 7 Keer Volledige Lading, Voor Airpods Pro : Amazon.Nl: Elektronica
Draadloze Oplaadcase Voor Airpods Pro, Oplaadcase Met Bluetooth Synchronisatieknop(Hoofdtelefoon Niet Inbegrepen), Ingebouwde Batterij Voor 7 Keer Volledige Lading, Voor Airpods Pro : Amazon.Nl: Elektronica
Manieren Om Je Airpods Te Laden Zonder Case
Manieren Om Je Airpods Te Laden Zonder Case

See more here: depla9.com

Learn more about the topic airpods pro case laadt niet op.

See more: depla9.com/category/uit-andere-media

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *